laatst bijgewerkt op: 15-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


TOELEVERANCIER FOOD PRODUCENTEN ( GROOT METAAL )

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
11864 16-03-2011 Industrie - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Meer dan € 500.000 - - - - - - B.V.

Omschrijving

Toeleverancier Food producenten (groot metaal)

De onderneming produceert, op specificaties van de klanten, delen van inrichtingen voor de food-industrie. Deze veelal internationale klanten bouwen productie faciliteiten voor de voedingsindustrie.

Het bedrijf heeft een product ontwikkeld en daarvoor de know-how en productie methoden, wat internationaal bekendheid heeft verkregen. Door ook een grote service gerichtheid is een internationaal en nog steeds groeiend klantenbestand opgebouwd.

Totaal zijn er ca. 15 FTE's in vaste dienst, aangevuld met een "inhuur-team" voor de pieken, waardoor er sprake is van een flexibele organisatie. Een zeer vakkundig en gemotiveerd team onder leiding van een (loondienst)directeur.

Ook voor dit bedrijf waren 2009 en 2010 zeer matige jaren ( ook de foodproducenten beperkten op investeringen ), maar sinds het 4e kwartaal 2010 trekt alles sterk aan en is er weer sprake van een goede orderportefeuille. De vooruitzichten zijn gunstig. Concurrentie is er slechts beperkt vanuit het buitenland.

Het bedrijf is gevestigd in Oost-Nederland in een huurpand. Er zijn verhuisplannen om verder te kunnen expanderen.

De omzet bedraagt ca. 3 miljoen euro met een EBIT-resultaat van ca.