laatst bijgewerkt op: 15-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


HOSTINGBEDRIJF TER OVERNAME AANGEBODEN

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
11795 24-11-2010 Dienstverlening - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Europa - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 50.000 - € 100.000 - - - - - - B.V.

Omschrijving

Ter overname aangeboden een Internet Service Provider (ISP) en Game Server Provider (GSP). Het bedrijf is opricht in 2004 en hoofdzakelijk actief als GSP. In 2010 in een kleine ISP overgenomen om het productaanbod uit te breiden. Het bedrijf bestaat uit twee verschillende merken. Het eerste merk richt zich op de verhuur van internetdiensten voor de online gaming markt. Het tweede merk richt zich op de verhuur van algemene internetdiensten voor de particuliere en zakelijke markt.
Het bedrijf is een uitstekende overnamekandidaat voor een grote zakelijke ISP die haar activiteiten wenst uit te breiden naar de particuliere markt, of voor een nieuwe ISP die een vliegende start wenst te maken met een breed assortiment van internetdiensten. Bij het bedrijf zijn twee medewerkers in loondienst; de directeur en een technisch medewerker in een beroepsbegeleidende leerweg (BBL) traject.

Activiteiten eerste merk
Het eerste merk van het bedrijf heeft als hoofdactiviteit het aanbieden van gameservers en voiceservers. Daarnaast biedt het merk dedicated servers en colocatie aan. Het merk heeft een uitstekende reputatie op gebied van kwaliteit en klantenservice. Het merk is tevens in het bezit van exclusieve contracten met ontwikkelaars en uitgevers van games voor het hosten van gameservers waarbij de software slechts vertrekt wordt aan een klein aantal bedrijven wereldwijd.
Mogelijkheden voor groei in de toekomst zal hoofdzakelijk gerealiseerd moeten worden door het verder uitbreiden van de samenwerkingsverbanden met ontwikkelaars en uitgevers van games. Het merk bevindt zich in de unieke positie - er is slechts één andere aanbieder in de Benelux met een vergelijkbare status - om deze relaties verder te ontwikkelen dankzij de reeds aanwezige contracten met één van de grootste uitgevers ter wereld.
Teneinde de dienstverlening verder te verbeteren en om meer klanten te verwerven zijn in 2010 een groot aantal investeringstrajecten in gang gezet die hun voltooiing zullen vinden in het eerste kwartaal van 2011. Er is een geheel nieuwe hardwareplatform aangeschaft van Dell voor het hosten van gameservers en een uitgebreid systeem voor het volledig automatisch opleveren van gameservers en voiceservers bevindt zich in de laatste fase van ontwikkeling.

Activiteiten tweede merk
Het tweede merk is in oktober 2010 toegevoegd aan het bedrijf om het productaanbod verder uit te breiden. Deze stap is genomen om de reeds aanwezige technische (over)capaciteit verder te benutten. Dit merkt heeft als hoofdactiviteit het aanbieden van virtual private servers en webhosting in combinatie met domeinregistraties. Daarnaast biedt het merk dedicated servers en colocatie aan. Het klantenbestand bestaat voornamelijk uit kleine bedrijven en particulieren.