laatst bijgewerkt op: 20-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


LOODGIETERSBEDRIJF

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
11793 12-11-2010 Bouw - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Europa - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Meer dan € 500.000 - - - - - - B.V.

Omschrijving

Ter overname aangeboden:
Loodgietersbedrijf

Info bedrijf:
B.V. Loodgietersbedrijf dat al 75 jaar bestaat. Werkzaamheden: leidingwerken, sanitaire installaties, dakbedekking, lood- en zinkwerken, burgerservice/onderhoudswerkzaamheden. Geen grootschalige nieuwbouwprojecten woningbouw.

Locatie:
Regio Leiden. Huur van het bedrijfspand is bespreekbaar.

Omvang:
Buiten de tweehoofdige directie ongeveer 10 werknemers.

Opdrachtgevers:
Diverse aannemers, woningbouwverenigingen, verenigingen van eigenarren, stichtingen, minder dan 15% particulieren. Veel opdrachtgevers zijn al jaren klant.

Bijzonderheden:
Gespecialiseerd in projecten waarin bijzondere vakbekwaamheid wordt geëist (o.a. restauraties, bijzondere projecten, maatwerk). Daarnaast gespecialiseerd in dakbedekkingen.

Reden verkoop:
De huidige eigenaren willen het bedrijf overdragen vanwege gebrek aan opvolging. De eigenaren werken mee aan een zo soepel mogelijke overdracht en willen indien gewenst een periode meewerken om dit te bewerkstelligen.

Verkoop:
Verkoop van aandelen, maar ook een activa-passiva transactie is bespreekbaar.

Prijs:
De prijs is bij serieuze interesse en afhankelijk van nog te maken keuzes bespreekbaar en redelijk. Voor de ondernemers is de continuÏteit van het bedrijf voor klanten en medewerkers belangrijk.

Dit bedrijf is meer dan interessant voor ondernemingen die hun bedrijf willen uitbreiden met vakmensen en kwalitatief goed werk. Ook voor ondernemers die gespecialiseerd vakwerk willen leveren is dit bedrijf buitengewoon aantrekkelijk.