laatst bijgewerkt op: 18-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


MASTER FRANCHISER VOOR UITBREIDING CONCEPT IN EUROPA

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
11780 26-10-2010 Dienstverlening - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Europa - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk - - - - - - N.v.t.

Omschrijving

Voor de verdere uitbouw van een succesvol concept zijn wij op zoek naar een masterfranchiser in Europa. De onderneming is actief op het gebied van begeleiding van bedrijfsoverdrachten in Nederland, België, Duitsland en Spanje.

In de landen waar de onderneming reeds actief is, worden twee concepten aangeboden, te weten: een netwerk van franchisevestigingen verspreid over de landen die zich richten op de begeleiding van aankoop en verkoop van ondernemingen, daarnaast beschikt de onderneming over een aantal overnamesites waar vraag naar- en aanbod van bedrijven bij elkaar gebracht wordt.

Het succes van dit concept is een resultaat van de optimale combinatie van een nieuwe technologie en internetapplicatie aan de ene kant met een traditioneel fusie- en overnamekantoor aan de andere kant. Dit is de reden dat wij zoeken naar uitbreiding van dit concept verder in Europa.

Wij zijn op zoek naar samenwerkingspartners om het concept in Europese landen die nog niet bediend worden, weg te zetten. De masterfranchiser wordt verantwoordelijk voor het opzetten van een kantorennetwerk in het betreffende land, alsmede het implementeren en uitbouwen van een internetportaal gerelateerd aan de reeds bestaande overnamesites.

Beschikt u over een sterk, nationaal netwerk in het betreffende land, een brede kennis van zaken in het algemeen en voldoende kapitaal, dan kunt u contact met ons opnemen.