laatst bijgewerkt op: 19-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


KLEINE, GESPECIALISEERDE WIJNHANDEL (WEBWINKEL)

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
11681 08-06-2010 Detailhandel Food - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 50.000 - € 100.000 - - - - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Heb je een passie voor wijn en beschik je over gedegen wijnkennis verkregen door b.v. werk, studie of andere relevante ervaring? Ben je bovendien commercieel, handig met sociale media, heb je kennis van IT/ e-commerce en spreek je bovendien nog 2 of 3 moderne talen? En loop je al een tijdje rond met plannen om voor jezelf te beginnen? Dan is onze wijnhandel (import/ groothandel en webshop) wellicht iets voor jou!

8 Jaar geleden werd gestart met een uniek concept, wat zich inmiddels heeft bewezen.
De onderneming bedient een z.g. niche markt in het hogere segment. Geleverd wordt aan consumenten(ca. 70%), horeca en (wijn)speciaalzaken. Een sterke basis wordt gevormd door exclusieve vertegenwoordigingen van topproducenten en een interessant netwerk. De pioniersfase is voorbij en het is nu tijd voor verdere uitbreiding en groei. Voor een echte ondernemer zijn er prima vooruitzichten. Ook geschikt als uitbreiding op bestaande activiteit(en) of als nevenactiviteit (hobby).

Overname betreft: klanten/ prospectbestand, courante wijnvoorraad, webshop incl. domeinnaam, businessplan. Eigenaars zijn bereid opvolger gedurende bepaalde periode in te werken. Gunstige prijs. Geen vastgoed en/of huurverplichtingen.
Overname vanwege leeftijd en gebrek aan opvolging. Zonder financiële middelen onnodig te reageren.