laatst bijgewerkt op: 16-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


TRAININGEN EN OPLEIDINGEN COMMUNICATIE EN MANAGEMENT

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
11663 30-05-2010 Dienstverlening - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk - - - - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Branche: Zakelijke Dienstverlening
Type bedrijf : Trainingen op het gebied van communicatie en management (hoofdmoot), testen, interim management
Vestigingsplaats: Zwolle
Werkgebied: Heel Nederland
Omzet: � 300.000 - � 400.000,--
Aantal personeelsleden: 3
Bedrijfspand: Het bedrijf is gevestigd in een fraai monumentaal herenhuis met bestemming werken / wonen. Het pand wordt ook ter verkoop aangeboden (vraagprijs � 1.200.000,-- )

Het bedrijf bestaat 19 jaar en is gevestigd in het centrum van Zwolle. Alle administratieve, financi�le en personele zaken zijn goed op orde. De zeer goede office manager is reeds vele jaren in functie en is
gewend zelfstandig een deel van het werk af te handelen. Er is een interessant, loyaal klantenbestand, waar voldoende werk uit te halen is. Naast de trainer die in dienst is, is er een vaste kring freelancers en acteurs met het bedrijf verbonden. Het huidige kantooroppervlakte beslaat 104 m2 en is stijlvol en functioneel ingericht. Het pand biedt veel ruimte en het kantooroppervlak kan ruim uitgebreid worden.

De eigenaar is bereid de koper te introduceren bij de klanten en verder wegwijs te maken in al het materiaal dat in de loop der tijd ontwikkeld is.