laatst bijgewerkt op: 17-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


SUPERMARKT IN MOOI RECREATIEDORP IN ZUID-WEST FRIESLAND

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
11640 29-04-2010 Detailhandel Food - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Meer dan € 500.000 - - - - - - V.O.F.

Omschrijving

De supermarkt is opgericht in 1989 als vennootschap onder firma. Het ondernemersechtpaar heeft altijd als zogenaamde �vrije� supermarkt haar diensten verleend aan haar klanten. Het pand is gelegen in een sfeervol en pittoresk dorpje aan een van de mooiste meren van Friesland.
Het pand waarin de supermarkt is gevestigd is in eigendom bij de eigenaren. Boven de winkel is een groot appartement met dakterras.
Er zijn binnen de onderneming momenteel drie personeelsleden met een tijdelijk contract in dienst. In het (kleine) dorp is slechts ��n supermarkt, welke haar klanten ook krijgt uit de regio en in de zomer vooral van de vakantiegangers en de toeristen met hun boten in de jachthaven.
In de zomer komen veel toeristen naar het dorp en in de omgeving om te recre�ren.
De food en non-food producten worden afgenomen van een lokale groothandel en verder zijn er diverse regionale leveranciers. Het bedrijf heeft een beperkt assortiment food en non-food artikelen. De verkoopvloer oppervlakte is ca. 160 m2 is met daarachter een behoorlijk magazijn met koeling en diepvries.
De dagelijkse gezins boodschappen worden door het echtpaar verkocht in de winkel.
De eigenaren hebben bijna de AOW leeftijd bereikt en willen stoppen met hun winkel. Zij willen zowel hun winkelactiviteiten als ook hun pand verkopen.

Voor nadere informatie: Succesor Select B.V.,
T.a.v. Melle F. Veenstra
Tel: 0511-542 910 of 06 - 22 99 28 04