laatst bijgewerkt op: 15-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


UITZENDBEDRIJF ( FRANCHISE)

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
11538 12-02-2010 - - - - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Meer dan € 500.000 - - - - - - B.V.

Omschrijving

Ter overname aangeboden een zeer succesvolle franchisevestiging van Olympia Uitzendbureau.

Olympia Uitzendbureau ( 125 vestigingen ) behoort tot de top 5 uitzendorganisaties en bestaat uit franchise vestigingen.
Olympia zorgt o.a. voor commerciële ondersteuning, opleiding en voorfinanciering van de debiteuren.
Olympia staat bekend als een van de beste franchiseorganisaties ( heeft daar ook prijzen mee gewonnen ).

Binnen de eigen, exclusieve regio verzorgt deze aangeboden onderneming met behulp van de Olympia marketinginstrumenten haar eigen acquisitie en klantencontacten. Er zijn veel vaste klanten, daarnaast komt een belangrijk deel ( ca. 50% ) van de omzet uit National Accounts ( landelijk werkende grote ondernemingen waarmee Olympia landelijk afspraken heeft gemaakt ).
Het bedrijf is gevestigd in Midden-Nederland in een representatief pand in het centrum van een middelgrote gemeente met een nadrukkelijke regiofunctie. Het pand wordt gehuurd van Olympia tegen een marktconforme prijs.

De afgelopen jaren heeft de onderneming een stabiele omzet laten zien met een lichte terugval in 2009 en 2010, waarmee de onderneming beter presteert dan de branche. Inmiddels groeit de omzet weer en zijn de verwachtingen voor de komende jaren zeer goed, mede omdat het behoort tot de "vroeg cyclische branche" ( met het aantrekken van de economie direct vooruitzichten op verdere groei ).
Er werken thans 6 ervaren FTE's in de onderneming.
Kerngetallen: Huidige Omzet ca.