laatst bijgewerkt op: 18-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


CARAVANSTALLING MET THEETUIN EN VILLA

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
11500 24-12-2009 Horeca en Recreatie - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Groningen - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 - - - - - - N.v.t.

Omschrijving

Caravanstalling en Theetuin met rust, ruimte en recreatie.

Stalling, theetuin en villa, gelegen aan dorpsrand in de Betuwe op ruim 2 hectare ( 20.360 m2) eigen grond.
Hier wordt geriefelijk wonen gecombineerd met ontspannen werken:

Ontspannen werken:
De eigenaar exploiteert een (winter)stalling met daarin ruim 350 caravans/oldtimers/boten/vouwwagens. Eigenaren kunnen hun eigendommen op vaste momenten halen en brengen en velen zijn al jarenlang klant.
Daarnaast is sindes enkele jaren de parkachtige tuin in gebruik als theetuin ( ca. 5.000 m2 ). Er worden High-Tea's gehouden voor groepen, maar ook fietsers, wandelaars en vaarrecreanten van het riviertje De Linge weten de theetuin te vinden.
De totale bruto omzet van stalling en theetuin bedraagt ? 98.000,- (2009) en is groeiende.

Behalve de parkachtige tuin is er op het perceel ook een laagstam-boomgaard van ca. 6.000 m2, deze wordt nu verhuurd.

Geriefelijk wonen:
De vrijstaande villa van 840m3 ( 6 kamers,bj. 1980 ) ligt aan een zeer rustige weg. Aan de overzijde van de weg is er een vrij uitzicht over de Betuwe. Aan de achterzijde (zuidzijde) bevindt zich een serre ( ca. 75 m2 ) welke direct te bereiken is via de keuken. zich de royale ruime bijkeuken (ca 110 m3 ), welke direct te bereiken is via de keuken, en een serre (ca 75 m3 ) welke direct te bereiken is vanuit de woonkamer. De woning verkeert in prima staat van onderhoud.

Het perceel is omheind en is ontsloten via 3 toegangen. De stalling vindt plaats in een voormalige tuinderskas van 6.700 m2. Op grond van het vroegere gebruik en de oppervlakte is hierop de ruimte- voor-ruimte regeling van toepassing, daardoor zijn andere toekomstige ruimtelijke invullingen ook mogelijk.

Het geheel ( activiteiten en onroerend goed ) heeft een vraagprijs van 1.700.0000

Bij uitstek geschikt voor mensen die houden van het buitenleven in een prachtige omgeving. Met een beperkte inspanning in met name de zomermaanden wordt een prima inkomen gegenereerd en woont u heerlijk vrij, ruim en landelijk.