laatst bijgewerkt op: 15-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


ADMINISTRATIEKANTOOR MIDDEN-FRIESLAND

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
11488 05-12-2009 Dienstverlening - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 - - - - - - V.O.F.

Omschrijving

Omstreeks 1983 is het administratiekantoor opgericht door de huidige eigenaar samen met zijn vrouw. De klantenkring bevindt zich in de regio en bestaat uit diverse branches. De onderneming is nu gevestigd in een grote plaats in het centrum van de provincie Friesland. Het kantoor kenmerkt zich door een platte organisatie waar geen personeel in vaste dienst is. Het service niveau richting klant staat hoog in het vaandel en vormt beslist een onderscheidend vermogen van de onderneming. Er is voor alle klanten een vast contactpersoon. De onderneming is juridisch gezien een vennootschap onder firma. Het bedrijf heeft geen personeel in vaste dienst. Voor de meer complexere zaken worden specialisten ingehuurd vanuit verschillende disciplines.
De diensten van het administratiekantoor richten zich op het voeren van de dagelijkse, financi�le administratie en het vastleggen van de bedrijfsresultaten in (periodieke) managementrapportages en het accountantsrapport ten behoeve van ondernemer/management, bank, KvK en belastingdienst.
De winstgevendheid van het bedrijf is op een niveau dat als goed kan worden omschreven. De omzet is over 2008 circa � 120.000,00
Om gezondheidsredenen is ��n van de eigenaren niet langer in staat het bedrijf te leiden en verder mee uit te bouwen. De organisatie is op zoek naar een onderneming in de regio, waar haar klanten goed bediend kunnen worden. E�n van de firmanten dient dan bij deze onderneming een vaste baan te krijgen van ca. 40 uur per week.


Voor nadere informatie: Succesor Select B.V.,
T.a.v. Melle F. Veenstra
Tel: 0511-542 910 of 06 - 22 99 28 04