laatst bijgewerkt op: 19-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


MOBIELE POFFERTJES- EN PANNENKOEKENKRAAM

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
11482 29-11-2009 Horeca en Recreatie - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 50.000 - € 100.000 - - - - - - N.v.t.

Omschrijving

Inventaris Poffertjes- en Pannenkoekenkraam

� Aanhangwagen, tandemasser en volledige polyester opbouw. Binnenmaat 3.80 lang 2.05 breed 1.82 hoog. Voorin voorzien van dakraam, aanrechtblad en onderkastjes over volle breedte. Aanrechtblad voorzien van gootsteen, kraan (niet aangesloten) en afvoerslang. Achterin een koel- en vrieskast. De vloer van de wagen is van watervast multiplex voorzien van ruw oppervlak (Arbo). De achteringang is voorzien van twee afsluitbare deuren. Er is een disselslot aanwezig.
Aan de linker zijkant van de wagen is de mogelijkheid om een luifel aan te brengen. Deze is niet aanwezig maar er zijn standaard gaten aangebracht.
De wagen verkeerd in een zeer goede staat en nog uitstekende banden.
In de wagen kan alle inventaris en fornuizen worden opgeborgen.
� Er is een poffertjesfornuis met koperen plaat voorzien van 120 dops. Fornuis werkt op propaangas en heeft elektrische ontstekingen. De plaat kan in twee delen verhit worden. Het fornuis is bekleedt met RVS platen en voorzien van een RVS afvalbak.
� Er is een professioneel roestvrijstalen 4 pits fornuis voor het bakken van pannenkoeken. Het fornuis brandt op propaangas en is geschikt voor aardgas.

Verder is aan inventaris aanwezig:

� Een professioneel koffiezetapparaat met twee glazen kannen.
� Een grote mixer met 5 literkom.
� Twee inklapbare tafels voorzien van kunststofbladen, formaat ���. Met verlengstukken voor de poten om goede werkhoogte te krijgen.
� Extra koelkast, tafelmodel.
� Partytent 4 x 3 meter, deze is snel inklapbaar en kan voor de achteringang van de wagen worden gezet om grote werkruimte te cre�ren. De tent is voorzien van zijwanden, die met klittenband kunnen worden vastgezet. Aan de voorzijde is de tent voorzien van een dwarsbalk die op tafelhoogte kan worden vastgezet. De zijwand kan daarover heen gevouwen worden zodat er geen inkijk is onder de tafels.
� Er zijn twee partytenten van elk 6x3 meter die d.m.v. stokken worden opgezet. Het is een goedkope uitvoering die niet geheel zonder schade is. Ze zijn nog goed te gebruiken maar het kost wat tijd om deze op te zetten. Ik heb ze gebruik voor meerdaagse evenementen (Country Fair) om er picknick tafels onder te zetten voor het publiek (bescherming tegen zon en regen).
� Er is een RVS bak voor de opvang van poedersuiker. Een Lundia stelling (50 cm. Breed). Vier pannenkoekpannen (Tefal), crepespannetjes, beslagkommem, uitschenkflessen voor poffertjesdeeg, blusdeken, verbandtrommel, bestekbakken, afwasbak en emmers, waterkoker, appelschilapparaat met schijvensnijder en verder allerlei klein bestek, maatbekers, schoonmaakmateriaal etc.
� Er zijn elektrische haspels waarvan ��n van 50 meter.
� Er is nog een voorraad aan papierenborden, schaaltjes voor de poffertjes, bestek, glazen en papieren bekers.