laatst bijgewerkt op: 20-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


RISICODRAGENDE FINANCIERS VOOR EEN BEDRIJF OHGV KLIMAATBEHEERSINGSYSTEMEN

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
11469 28-10-2009 Bouw - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk - - - - - - B.V.

Omschrijving

Activiteiten:
De activiteiten zijn gericht op het uitoefenen van een onderhouds- en servicebedrijf van klimaatbeheersingsystemen, met name c.v.-installaties.

Rechtsvorm:
Besloten vennootschap.

Markt:
Thans lokaal. Gedachte is om te komen tot een landelijk dekkend netwerk.

Opdrachtgevers:
Men richt zich op particulieren en MKB-bedrijven.

Personeel:
Thans zijn er, naast de directeur-grootaandeelhouder, 4 monteurs en een administratieve kracht werkzaam.

Locatie:
Er zijn thans twee vestigingen, een in Noord-Holland en een in Gelderland.

Bijzonderheden:
De afgelopen twee jaar heeft de onderneming haar diensten verregaand geprofessionaliseerd en geautomatiseerd, waardoor deze tak van de installatiebranche effici�nter wordt uitgevoerd en daarmee uiterst interessant wordt.

Het streven is om de activiteiten in een versneld tempo uit te breiden van Noord- en Oost-Nederland, naar een landelijk dekkend net van onderhoudsteams. De reden voor een versnelde groei is tweeledig. Enerzijds om zo snel mogelijk een kritische massa te krijgen, anderzijds om de voorsprong die men heeft verkregen met de automatisering van het onderhoudsproces, vast te houden en te gelde te maken.

De versnelde groei gaat men realiseren middels een buy & build strategie. Deze strategie houdt in dat men in drie jaar tijd het bedrijf wil uitbouwen van 2,4 teams naar 20 teams, aangestuurd vanuit 4 rayonkantoren. Ieder team bestaat uit drie monteurs en tenminste 3.750 relaties. De teams zijn zelfsturend en actief in � en verantwoordelijk voor � een relatief klein werkgebied (doorsnee 50 km). Het aantal relaties zal in drie jaar groeien naar circa 90.000, wat inhoudt dat de omzet toeneemt van circa � 1.500.000 in 2009 tot circa � 11.000.000 in 2012.

Om e.e.a. te realiseren is begroot dat er tot � 6.000.000 kapitaal benodigd zal zijn. De wijze waarop is in hoofdlijnen uitgedacht, echter bespreekbaar. Bedragen kunnen ook in geringer hoeveelheden een bijdrage aan realisatie brengen.

Reden:
De ondernemer heeft de wens om middels een buy & build strategie te komen tot een landelijk dekkende organisatie op het gebied van met name c.v.-onderhoud. Hiertoe wenst men onderhoudsportefeuilles van andere (kleinere) installateurs over te nemen die deze activiteit niet als core-business zien alsmede enkele rayonkantoren op te zetten. Er is een uitgebreid, door een externe partij opgesteld, business plan voorhanden.

Reacties gaarne o.v.v. profielnummer: 190903.