laatst bijgewerkt op: 15-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


TROUWAUTOVERHUURBEDRIJF

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
11428 26-08-2009 Horeca en Recreatie - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Noord-Holland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 - - - - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Onze opdrachtgever is een van de grote gerenomeerde trouwautoverhuurbedrijven uit Noord-brabant met een groot assortiment klassieke trouwauto�s. Wegens enorm succes van een van de andere ondernemingen van de eigenaars is besloten om dit zeer succesvolle en uitstekend renderende verhuurbedrijf te verkopen om de gehele focus en tijd op het andere bedrijf te richten. De website van het bedrijf bezet bij relevante zoekopdrachten een van de eerste vijf posities van de Google zoekmachine! Jaarlijks zijn er meer dan 50.000 (!) unieke bezoekers op de website.

Wat bieden zij u aan:
- Commercieel & marketingplan dat staat als een huis. Zonder extra commerci�le inspanning te verrichten bent u verzekerd van minimaal � 100.000 omzet in 2010. Vele opdrachten zijn al geboekt voor 2010. Indien gewenst kan de huidige eigenaar u helpen het marketingplan voor u aan te passen om een hogere omzet en een nog beter rendement te behalen.
- Diverse domeinnamen die de hoge posities in Google (en andere zoekmachines) hebben.
- Op de markt afgestemd perfecte mix van oldtimer en klassieke trouwauto�s. Ervaring, statistische analyses en zorgvuldige keuzes hebben het wagenpark tot de perfecte (commerci�le) mix gemaakt die het nu is. Het wagenpark is uiteraard uitstekend onderhouden en volledig in bedrijf.
- geen afschrijving op het wagenpark! Mogelijk waardestijging.
- Technische ondersteuning bij toekomstig onderhoud en/of reparatie van het wagenpark.
- Eigenaars zijn bereid u voor een tijdelijke periode te begeleiden.

Overname som bestaat uit overnameprijs voor het wagenpark en goodwill. U dient zelf voor de juiste locatie te zorgen. Gezien de aard van het bedrijf is de vestigingslocatie van ondergeschikt belang. Geleidelijke overname is eventueel bespreekbaar echter zonder financiele middelen beschikbaar hoeft u niet te reageren.

Dit bedrijf is een mooie aanvulling voor b.v. taxi-bedrijven, busondernemingen, uitvaartondernemingen, koeriersbedrijf, garagebedrijf.