laatst bijgewerkt op: 17-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


MAKELAARSKANTOOR ACTIEF IN WELVARENDE REGIO

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
11367 15-06-2009 Dienstverlening - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk - - - - - - B.V.

Omschrijving

Te koop wordt aangeboden een makelaarskantoor, gevestigd in Noord Brabant. De onderneming heeft een goede reputatie opgebouwd in een van de meest welvarende regio?s van Zuid-Oost Brabant.

Tot de werkzaamheden van de onderneming behoren de bemiddeling bij koop en verkoop van bestaande en nieuwbouw woningen, taxaties van woningen, verhuur van woningen en aanvullende dienstverlening als advies met betrekking tot de financiering van de onroerende zaken.

De onderneming is lid van het NVM en beschikt over een gedegen automatisering.

De activiteiten worden uitgeoefend vanuit een huurpand, waarbij de huurovereenkomst nog zo?n vijf jaar loopt.

Op dit moment zijn er zo?n 50 woningen in portefeuille, waarvan de hoofdmoot zich bevindt in de klasse ? 250K - ? 500K.

De omzet in 2008 bedroeg circa ? 142K, behaald met 1,5 fte inclusief eigenaar. In 2007 bedroeg de omzet ruim ? 290K, deze omzet werd behaald met 2,0 fte. Gekeken naar het verleden is 2007 een representatief jaar te noemen. De omzet van 2008 is tegenvallend, vanwege economische omstandigheden in de tweede helft van 2008. Overgang van personeel kan in goed onderling overleg worden overeengekomen.

De ondernemer wenst zich te gaan richten op andere activiteiten. De overdrachtsperiode kan in goed overleg overeengekomen worden. De activiteiten zullen worden overgedragen middels een activa/passiva transactie.