laatst bijgewerkt op: 17-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


GRAVEERSERVICE

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
11348 18-05-2009 Detailhandel Non-Food - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 50.000 - € 100.000 - - - - - - V.O.F.

Omschrijving


Anoniem Profiel:


Ter overname aangeboden:

GraveerserviceRef. nr. 913jlInfo activiteit

Deze professionele graveerservice is gericht op particulieren en bedrijven.
Opdrachtgever richt zich in toenemende mate op de Business to Business markt.
Via een eigen internetplatform kunnen door klanten allerlei producten en materialen aangeboden worden voor het graveren en/of lasersnijden.

Volgens ontwerp van de klant worden de opdrachten in eigen beheer met een professionele graveer- en laserapparatuur uitgevoerd.


Locatie.

Nederland. Niet locatiegebonden.


Reden verkoop.
De schaalgrootte en de productie in eigen huis met de graveerservice, past niet meer in het businessmodel van de onderneming die meerdere activiteiten uitvoert.
Financieel

De jaaromzet bedraagt nu ca. ?30.000 excl. BTW, bij een machinegebruik van 20% en arbeidsinzet van 0,2 fte. De activiteit vraagt weinig ruimte en middelen en is goed winstgevend.

De vraagprijs voor de volledige activiteit is ? 22.500 all in, inclusief professionele website, professionele lasermachine, instructies en uitgebreide (optionele) kennisoverdracht omgang met Google Ad Words en een (optionele) persoonlijke en complete opleiding internet(search)marketing.


Activa transactie

De overdracht zal plaatsvinden in de vorm van een activa transactie.
Dankzij de goede marketing, de kwaliteit van de website en uitgevoerde dienstverlening, is de activiteit snel gegroeid en heeft het een goede basis om succesvol door te groeien.
Hiermee biedt de activiteit een uitstekende kans voor een starter van een eigen bedrijf met beperkte ruimte en middelen, om via deze opportunity snel en succesvol in business te zijn.
Ook is overname van de activiteit bijzonder interessant voor een ondernemer of onderneming, die capaciteit over heeft en strategisch voordeel heeft van koppeling van activiteiten.