laatst bijgewerkt op: 21-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


PARTICIPATIE IN MUZIEKRECHTEN BEHEER VENNOOTSCHAP

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
11303 02-04-2009 - - - - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Meer dan € 500.000 - - - - - - B.V.

Omschrijving

Muziekrechten vennootschap

Participatie in uitbreiding muziekrechten portfolio ? met totaal ? 5.000.000

Vennootschap zoekt participant(en) om de bestaande portfolio van mastertape- en uitgeverijrechten in de muziekbranche substantieel te vergroten. Dit bedrijf is reeds langjarig actief in de markt van muziekrechten en ze kent deze markt. Heeft door haar netwerk nu toegang gekregen tot interessante langjarige muziekrechten in een aantal genres, nationaal en internationaal. Daartoe wil zij kapitaal aantrekken in ruil voor aandelen in de vennootschap.

De vergroting van de portefeuille biedt ten eerste toegang tot uniek materiaal met een goed rendement maar biedt daarnaast ook synergievoordelen in het gebundeld en gesegmenteerd uitgeven van muziek.

Cashflow wordt dus in de eerste plaats gegenereerd doordat derden muziek ?en public? ten gehore brengen: te denken valt aan (internet)radio, tv, muziek in shows en commercials, maar ook aan achtergrondmuziek in b.v. hotels of winkelcentra. De houder van de muziekrechten heeft dan krachtens de Auteurswet recht op een financi