laatst bijgewerkt op: 18-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


RECREATIEBEDRIJF BESTAANDE UIT 2 GROEPSACCOMODATIES EN EEN BEHEERDERSWONING

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
11302 31-03-2009 Horeca en Recreatie - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Groningen - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 50.000 - € 100.000 - - - - - - N.v.t.

Omschrijving

Te koop aangeboden:
Recreatiebedrijf Brevis, Keurhorsterweg 7 te Sinderen
Het recreatiebedrijf is gelegen in de prachtige Achterhoek, bestaande uit twee groepsaccommodaties voor respectievelijk 18 en 34 personen en een beheerderswoning, welke geheel is gerenoveerd. Het zwembad en graveltennisbaan (wedstrijdformaat) maken het geheel compleet. U wilt uit de dagelijkse sleur en wilt werken en wonen combineren: Dan is dit uw kans!

De groepsaccommodaties zijn geheel gelegen op de begane grond en beschikken beide over een eigen terras. Het buitenterrein omvat verder vele recreatiemogelijkheden zoals een volleybalveld, een trapveldje, een jeu-de-boulesbaan, een basket en voor de kleintjes een speeltuintje.
De 18-persoons accommodatie bestaat uit een woonkamer/keuken, vier slaapkamers ( 3 kleine en 1 grote) en twee sanitaire ruimten.
De grote (34 persoons) accommodatie heeft een grote woonkamer met zithoek en koffiekeukentje, een aparte keuken en 6 ruime slaapkamers, geheel voorzien van vloerverwarming. Verder twee sanitaire ruimten, een extra douche en toilet en een invalidetoilet/douche. Naast het eigen terras heeft men ook nog de beschikking over een eigen speelveld en een overdekte ruimte.

Beide accommodaties zijn geheel voorzien van plavuizen vloeren en compleet ingericht. Uitstekend geschikt voor familie-, vriendengroepen, (sport)verenigingen en scholen.


Beheerders woning

Deze voormalige boerderij is geheel gerenoveerd.

Begane grond
Vanuit de hal met schouw en potkachel komt u in de woonkeuken deze is voorzien van alle apparatuur en modern keukenblok met granieten aanrechtblad. Toilet met fontein.
Ruime woonkamer met prachtig uitzicht over de weilanden, voorzien van plavuizen vloer met vloerverwarming en aansluiting voor houtkachel. Badkamer v.v. grote whirlpool, douche, wastafel en vloerverwarming.
Opgang naar verdieping

Verdieping
Overloop, 3 ruime slaapkamers v.v. dakkapellen en toilet met wastafel

Bijzonderheden

� Verwarming d.m.v. HR CV ketel
� Nieuwe keuken en badkamer
� Voldoende privacy m.b.t. de groepsaccommodaties
� Berging (voormalig zomerhuis) v.v. sauna
� Kap geheel vervangen en ge�soleerd
� Goed gevulde portefeuille
� Bedrijfsbe�indiging wegens geen opvolging

Vraagprijs � 995.000,-- k.k.