laatst bijgewerkt op: 20-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


STERKE FOOD - & KADO RETAILER

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
11301 31-03-2009 Detailhandel Food - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Meer dan € 500.000 - - - - - - N.v.t.

Omschrijving

Sterke Food- & Kado Retailer

Topwinkel op A1 locatie in stadsregio Arnhem-Nijmegen.
Het assortiment van deze winkel bestaat uit meditterane food-producten van de beste kwaliteit met bijpassende non-food artikelen. Deze onderneming maakt deel uit van een succesvolle franchiseformule, waarin ze reeds jaren in de top 3 draait, zowel qua omzet als marge.

Klanten weten deze winkel te vinden voor smaakvolle culinaire specialiteiten, niet alleen voor eigen gebruik maar ook voor kado-artikelen.
De winkel bevindt zich in een drukke voetgangerszone en is tevens zeer goed bereikbaar dankzij nabij gelegen parkeergarages. De omgeving wordt gevormd door een rijk aanbod van kwaliteits-retail met daarin zeer actieve ondernemers. Mede hierdoor is er een groot regionaal verzorgingsgebied, dat zich tot in Duitsland uitstrekt.

De oppervlakte van de winkel is ca. 135 m2 . De inrichting is zeer open, toegankelijk en licht.

Naast de eigenaar zijn er gemiddeld 2,5 FTE's werkzaam. Hiervan is 1 adviseur/verkoper in vaste betrekking en daarnaast wordt er met toegewijde oproepkrachten gewerkt.

Deze winkel is ter overname o.b.v. een going-concern activa-transactie. Hierin is begrepen de overname van de franchise, toegang tot een A1 locatie (huur, welke onafhankelijk van de franchisegever is), handelsvoorraad, inventaris, een omzet- en marge management systeem, maar bovenal een succesvol verdienmodel: Het inkomen is bovenmodaal en ook in de huidige tijd laten omzet en bedrijfsresultaat een ?aantoonbaar- nauwelijks gewijzigd beeld zien.

MOOI EN GOED RENDEREND BEDRIJF VOOR EEN ONDERNEMER DIE SERVICE EN KWALITEITSBELEVING HOOG IN HET VAANDEL HEEFT.