laatst bijgewerkt op: 14-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


SPECIALIST IN SYSTEEMBOUW

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
11295 25-03-2009 Bouw - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Meer dan € 500.000 - - - - - - B.V.

Omschrijving

Specialist in systeembouw

Deze onderneming is gespecialiseerd in het leveren en monteren van systeem wanden, -plafonds en cleanrooms.
Opdrachten komen enerzijds uit nieuwbouwprojecten van grote spelers in de prefab cascobouw en anderzijds uit renovatie of herindeling van bestaande bedrijfsruimten.

Het bedrijf verzorgt voor haar opdrachtgevers de systeembouw of desgewenst wordt de gehele afbouw verzorgd, van ontwerp tot oplevering.
Door de hoogwaardige kwaliteit van haar producten in combinatie met een zorgvuldige montage is de onderneming voor veel van haar opdrachtgevers de eerst aangewezen partij als het gaat om hoogwaardige afbouw van binnenruimten.

De onderneming heeft hierdoor een langdurige relatie met enkele grote bouwondernemingen en is daarnaast de vaste leverancier bij enkele grote ondernemingen als het gaat om interne verbouwingen of het herindelen van bestaande ruimten.

Er zijn 10 mensen in vaste dienst. Daarnaast wordt er naar behoefte personeel ingehuurd uit een vaste kern montagebedrijven die kunnen voldoen aan de kwaliteitseisen van de onderneming.

De omzet is in 2007 met ruim 9% toegenomen, in 2008 met 16 % en ondanks de verslechterde economische vooruitzichten voor de bouwsector, verwacht de onderneming, op basis van de huidige orderportefeuille, in 2009 een omzet te realiseren die op hetzelfde niveau ligt als die van 2008.

De omzet bedraagt rond ? 4 miljoen en het bedrijfsresultaat (EBIT) ca. ? 1 miljoen.

De prijs voor 100 % van de aandelen van de onderneming bedraagt ? 4.000.000,-. Dit is exclusief het bedrijfsonroerend goed, dat gehuurd of gekocht kan worden.
Een potenti