laatst bijgewerkt op: 17-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


GEZOCHT: MBI-KANDIDAAT VOOR STAALCONSTRUCTIEBEDRIJF

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
11256 22-01-2009 Bouw - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk - - - - - - N.v.t.

Omschrijving

De onderneming
Het betreft hier een staalconstructiebedrijf welke (deel) projecten realiseert vanaf ontwerp tot en met de oplevering. Er zijn circa 50 medewerkers werkzaam bij de onderneming waaronder productiemedewerkers, monteurs en tekenaars. Daarnaast heeft de onderneming een eigen ontwerp- en projectorganisatie. De gerenommeerde en gecertificeerde onderneming is gevestigd in een eigen pand in het noorden van Nederland en realiseert een omzet van ongeveer ? 12 mln en is goed renderend.

Kandidaat
Wij zijn op zoek naar een ondernemende directeur met bereidheid tot participatie c.q. overname van de onderneming. Daarnaast beschikt hij minimaal over 5 jaar relevante ervaring in het dragen van eindverantwoordelijkheid in P&L.

Aangezien u verantwoordelijk wordt voor het strategisch beleid van de onderneming is het van belang dat u dit weet te ontwikkelen en te vertalen naar commercieel handelen, waar u zelf ook invulling aan geeft. Tevens wordt van u verwacht dat u leiding geeft aan het management team, bestaande uit de leidinggevenden van de afdelingen calculatie, projectleiding en productie.

Reacties gaarne o.v.v. profielnummer: 181205.