laatst bijgewerkt op: 15-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


MAKELAARSKANTOOR

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
11239 29-12-2008 Bedrijfsruimten - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Noord-Holland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk - - - - - - B.V.

Omschrijving

Makelaarskantoor met een omzet van ongeveer ? 270.000,- in 2007. De omvang van de omzet in 2008 is van gelijk niveau. Het kantoor is aangesloten bij de NVM. Dit zorgt er voor dat het kantoor de beschikking heeft over een behoorlijk netwerk in heel Nederland. Tevens maakt het kantoor deel uit van een landelijk bekende franchiseformule, waardoor gebruik gemaakt kan worden van alle voordelen, waaronder de marketing en marktbenadering. Het kantoor heeft een zeer goede reputatie in de regio. Het kantoor is tevens actief in nieuwbouw. De onderneming is gevestigd in Midden-Brabant. Er zijn twee personen werkzaam binnen de onderneming, naast de eigenaar.

Het kantoor is de ideale mogelijkheid voor een makelaar, die graag op eigen benen wenst te staan en daarbij op een ?rijdende trein? wenst te springen. Tevens is het kantoor een goede mogelijkheid voor een bestaand kantoor om het werkgebied en bestand uit te breiden. De huurovereenkomst van het compleet ingerichte kantoor dient overgenomen te worden. Er is in beginsel sprake van een activa-/ passivatransactie.