laatst bijgewerkt op: 15-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


RETAIL FOOD / NON-FOOD SPECIALIST

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
11218 03-12-2008 Detailhandel Food - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Groningen - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Meer dan € 500.000 - - - - - - N.v.t.

Omschrijving

Retail Food / Non Food Specialist

Topwinkel op A locatie in grote stad Oost Nederland.
Het assortiment van luxe food en non-food producten uit de hele wereld is van de hoogste kwaliteit en wordt ondersteund door het bewezen succesconcept.
Het open karakter van de winkel op deze toplocatie in het centrum is uitnodigend voor de vele passanten en is de basis voor het succes van het groeiend vaste klantenbestand.

De oppervlakte van de winkel is ca. 135 m2.
Er is een adviseur/verkoper in vaste dienst en er wordt met enkele parttimers/oproepkrachten gewerkt. Naast de eigenaar zijn er gemiddeld 3 FTE's werkzaam.

De "formula designed" inventaris is in top-staat en straalt niveau uit, conform het concept. Er wordt met een voorraadbeheersysteem en hoogwaardige retail software gewerkt.

Binnen de internationale franchise organisatie is deze winkel een van de ankers met al jaren een steeds weer stijgende omzet en dito goede marge!

Reacties wordt gevraagd van (startende) ondernemers die met dit concept een vliegende start kunnen maken en die affiniteit hebben met hoogwaardige culinaire producten.

Het betreft een activa/passiva transactie, waarbij de overname op basis van "going concern" zal plaatsvinden met een zeer goede inwerkperiode.

MOOI EN GOED RENDEREND BEDRIJF VOOR EEN ONDERNEMERSPAAR DIE OOK SERVICE HOOG IN HET VAANDEL HEBBEN STAAN.