laatst bijgewerkt op: 21-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


HOUTPRODUCTEN

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
11215 26-11-2008 Bouw - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk - - - - - - N.v.t.

Omschrijving

Bedrijf met een omzet van ongeveer ? 250.000,- in 2009. De onderneming heeft als specialisme het vervaardigen van houtproducten voor interieur, waarbij de nadruk ligt op het maken van keukens, naar de specifieke wensen van de klanten. De onderneming levert aan de particuliere markt. De onderneming geniet een goede naam en reputatie in zowel de regio als in de rest van het land. Het werkgebied is dan ook niet beperkt tot de regio.

De onderneming is gevestigd op een goed bereikbaar industrieterrein in een ruim opgezet bedrijfspand (1200 m2). Het pand wordt gehuurd en is door de huidige eigenaar verbouwd. Het pand omvat een productieplaats, inclusief spuithok, en magazijn, een kantoorgedeelte en een showroom. De onderneming is gevestigd in Gelderland tegen de grens met Noord-Brabant aan. Er zijn 2 personen werkzaam binnen de onderneming en een oproepkracht. De huidig eigenaar is bereid aan te blijven in loondienst en zal uiteraard voor een gedegen overdracht zorg dragen.

Het betreft een activatransactie, waarbij het personeel overgenomen dient te worden.