laatst bijgewerkt op: 20-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


AUTOHANDEL, -VERZAMELAAR GESPECIALISEERD IN CLASSIC CARS

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
11176 24-10-2008 Transport - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Groningen - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 50.000 - € 100.000 - - - - - - Eenmanszaak

Omschrijving


Anoniem Profiel:

Ter overname aangeboden:
Autohandel, -verzamelaar gespecialiseerd in classic cars


Ref.nr: 770TGInfo bedrijf
Eenmansbedrijf.

Ruim 150 classic cars op voorraad. Allemaal voorzien van een taxatierapport. De auto?s staan verspreid over 2 locaties. Het betreffen met name Mercedes Benz auto?s uit de jaren 60 en 70.

Locatie.
Rivierenland, westen van de Bommelerwaard. Het O.G. is gedeeltelijk eigendom van de verkoper en wordt gedeeltelijk gehuurd. Dit huurcontract is overdraagbaar. Gunstige en centrale ligging v.w.b. snelwegen. Desgewenst kunnen de bedrijfsactiviteiten op een door de kandidaat-koper te bepalen locatie worden voortgezet.

Omvang.
Het bedrijf heeft geen personeelsleden in dienst.

Afzet.
Particulieren die het zich gunnen om in een classic car te mogen rijden en particulieren dan wel instellingen die het zien als een vorm van beleggen.

Reden verkoop van de aandelen.
De huidige ondernemer wil het bedrijf overdragen omdat zijn overige activiteiten hem te weinig ruimte geven om dit bedrijf goed en professioneel te blijven
exploiteren.

Soort transactie
Activa. De totaalprijs van de activa is gesteld op ? 1.875.000,- per november 2006 en is gebaseerd op de getaxeerde handelswaarde.

Deze onderneming is bijzonder interessant voor een ondernemer, met hart voor de classic cars, die zijn vermogen kan en wil beleggen in deze activiteit.