laatst bijgewerkt op: 18-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


INVESTERING TURKIJE (GESTART)

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
11174 24-10-2008 Bouw - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Meer dan € 500.000 - - - - - - N.v.t.

Omschrijving

Anoniem Profiel:

Participatie aangeboden:
Installatiebedrijf met hoog potentieel

Ref.nr: 772lp

Info bedrijf

Het betreft een jonge onderneming die ? na 3 jaar grondige voorbereiding-speciaal is opgericht met als doel in Turkije een sterke positie op te gaan bouwen in de verwarmingsmarkt. Dit op een professionele West-Europese wijze, doch afgestemd op de Turkse markt.

Aan de basis van deze onderneming staat een zeer succesvolle ondernemer. Eigenaar van een gezond en middelgroot bedrijf actief in de Nederlandse en Duitse verwarmingsmarkt met veel kennis van- en toegang tot de Turkse markt.

De onderneming wordt ondersteund door een tweetal internationale aanbieders met een uitstekende reputatie en kwaliteitsniveau. Een specialist in vloerverwarming en een aanbieder van innovatieve verwarmingsapparatuur.
Met beide aanbieders heeft ondernemer reeds een langdurige relatie.

Doelstellingen

Inmiddels heeft de onderneming een vliegende start gemaakt en de eerste opdrachten ? grote projecten - zijn al binnen. Hoge marge. Er is momenteel 10 fte aan het werk (academisch niveau.)
Doelstellingen: 200