laatst bijgewerkt op: 18-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


TECHNISCHE HANDELSONDERNEMING (EXTRUSIE/COMPOUNDING)

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
11067 09-07-2008 Industrie - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk - - - - - - B.V.

Omschrijving

Aangeboden dynamisch bedrijf (handelsonderneming) in technische bedrijfstak. Bedrijf is internationaal actief in extrusie/compounding sector op het gebied van spare-parts voor extruders (Buss-W&P-APV) alsmede neven equipement. Spare-parts worden in eigen beheer door derden gefabriceerd (hoogwaardig materiaal en produktiemethode's).
Ook het in- en verkopen van secondhand equipement is een belangrijk onderdeel binnen het bedrijf. Bedrijf bestaat meer dan 40 jaar en heeft wereldwijd een zeer goede reputatie op gebied van service, kwaliteit en prijsstelling.
Wegens pensionering (geen bedrijfsopvolger) is eigenaar op zoek naar een overname kandidaat. De huidige eigenaar is bereid in adviserende taak werkzaam te blijven om verdere groei (volop potentie en ruimte aanwezig voor groei) mee te helpen realiseren. Ook kan het bedrijf over worden gedragen aan een groter bedrijf in dezelfde sector.
Bent u een zelfstandige, accurate en internationaal geori�nteerde ondernemer voor wie wereldwijde zakenreizen geen probleem is of vormt, die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, dan is dit uw kans.
Bedrijf is gevestigd in Nederland.
Eigen pand, bestaande uit kantoren en magazijnen en naastgelegen pand bestaande uit een kantoorunit alsmede groot magazijn in huur met optie tot koop. Gelegen op afsluitbaar klein bedrijvencomplex. Aantal personeelsleden in vaste dienst 4 (omgerekend 3 F.T.E.). Rechtsvorm BV.

Uw reactie's in beginfase uitsluitend per mail sturen naar Interchemco@gmail.com.