laatst bijgewerkt op: 22-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


AUTOMOBIELBEDRIJF MET WERKPLAATS EN SPUITCABINE

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
11065 05-07-2008 Bouw - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Gelderland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk - - - - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Automobielbedrijf met werkplaats en spuitcabine

TE KOOP wordt aangeboden een onderneming, gelegen in de regio Dokkum - Leeuwarden, op een mooie zichtlocatie aan een drukke, doorgaande weg in Noord-Oost Friesland.
De aanwezige werkplaats met een tweetal bruggen voldoet aan alle (vergunnings)eisen. In de loods is ook een spuitcabine geplaatst in 2001, deze cabine voldoet ook aan alle relevante milieu eisen. Er is een separate mengkamer met verfmenger en alle kleuren zijn op voorraad of worden ter plekke gemaakt m.b.v. kleurkaarten en codes. Doordat de locatie dicht bij de doorgaande weg ligt, is het voor potenti�le kopers eenvoudig te vinden.
De onderneming kent als juridische structuur de vorm van een ��nmanszaak en heeft geen personeelsleden in vaste dienst. Het bedrijf ligt op een mooie locatie op een industrieterrein, wel goed zichtbaar vanaf de doorgaande weg. De loods meet 13,5 x 23,5 meter en is volledig ge�soleerd. Het pand verkeerd in goede staat van onderhoud.
De kavel is in totaal ca. 1.325 m� groot. verder beschikt men over een werkplaats/garage met vloeistofdichte vloeren en vetafscheider en ook kantoor- en sociale ruimte. Het terrein heeft een met klinkers en/of tegels verharde ondergrond. De winstgevendheid van het bedrijf is op een niveau dat past bij deze ondernemer. De reden van verkoop is dat de eigenaar wil meer tijd voor zichzelf en is op zoek naar een nieuwe uitdaging. Hij ambieert geen verdere bedrijfsvoering in het automobielbedrijf meer. Doordat binnen het bedrijf of in de naaste familie geen geschikte opvolging aanwezig is, heeft de eigenaar besloten over te gaan tot verkoop van de onderneming.

Voor nadere informatie: Succesor Select B.V.,
T.a.v. Melle F. Veenstra
Tel: 0511 - 542910 of 06 � 2299 2804