laatst bijgewerkt op: 18-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


DETAILHANDEL IN VRIJETIJDSKLEDING

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
11047 03-06-2008 Detailhandel Non-Food - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Groningen - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Meer dan € 500.000 - - - - - - N.v.t.

Omschrijving

Ter overname wordt aangeboden een onderneming in vrijetijdskleding. De onderneming richt zich met een aantal filialen op zowel dames, heren als kinderen. De mode voor dames en heren richt zich op het klantensegment van ongeveer 60 jaar. De kindermode begint vanaf ongeveer 4 jaar. Daarnaast verkoopt het bedrijf veel accessoires, met name schoenen. De hoofddoelgroep van het bedrijf bevindt zich in de leeftijdscategorie 15 tot 50 jaar. Een voorbeeld van de merken die het bedrijf voert zijn Cars, Wrangler, LTB en Brunotti. Daarnaast ontwikkelt en verkoopt het bedrijf ook merken die in eigen beheer zijn uitgegeven.
De filialen zijn allen gevestigd in huurpanden, gelegen op A1-locaties in Gelderland. De vloeroppervlakte van de filialen varieert van 191 m2 tot 250 m2. Behalve de filialen beschikt de onderneming over een centraal magazijn, ten behoeve van de opslag en de logistiek. Het centraal magazijn zal geen onderdeel zijn van verkoop, tenzij koper daarvoor ge