laatst bijgewerkt op: 21-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


VERWERKINGSBEDRIJF EN GROOTHANDEL IN NON-FOOD PRODUCTEN

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
11046 03-06-2008 Groothandel - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Meer dan € 500.000 - - - - - - N.v.t.

Omschrijving

Ter overname aangeboden een verwerkingsbedrijf en groothandel in non-food producten. De onderneming is gevestigd in het oosten van het land, van waaruit de verwerking, verkoop en distributie van het verpakte product plaatsvindt. De grondstoffen worden ingekocht in Frankrijk en Duitsland. De producten van het ter overname aangeboden bedrijf worden voorzien van een eigen keurmerk dan wel verpakt onder private label. Er worden kwalitatief goede producten aangeboden. De onderneming heeft dan ook een kwaliteitsreputatie.
De verkoop vindt plaats aan een select aantal groothandels, met name in het buitenland. Het bedrijf bevindt zich in een stabiel groeiende markt en kent een stabiele omzetontwikkeling zonder dat daar veel reclame- en marketinginspanningen voor verricht worden. De onderneming heeft in 2007 circa ? 4.000.000 aan omzet behaald. EbitDa ligt boven ? 1.000.000. De onderneming beschikt over eigen onroerend goed wat deel uit kan maken van de transactie. Op dit moment zijn er vijf personeelsleden in dienst.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Alieke Mensink van De Overname Adviseur VHM, tel. 0318-505987, alieke.mensink@doavhm.nl.