laatst bijgewerkt op: 21-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


SPEELGOEDWINKEL IN FRIESLAND

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
11044 31-05-2008 Detailhandel Non-Food - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Gelderland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk - - - - - - V.O.F.

Omschrijving

Speelgoedwinkel in Friesland

De speelgoedwinkel is opgericht in het begin van 1980 als eenmanszaak. Rond 1995 heeft de ondernemer zich aangesloten bij een franchise organisatie. De onderneming is gevestigd op een mooie locatie en ligt tegen het centrum aan van een middelgrote Friese plaats. In het huurpand is circa 800 m2 vloeroppervlak beschikbaar voor de verkoopactiviteiten. Er is in de directe omgeving van de locatie voldoende parkeergelegenheid. Door de aanwezigheid van nationale Grootwinkel bedrijven is er sprake van veel "traffic".
De onderneming heeft de juridische status van vennootschap onder firma.
Het pand waarin de winkel is gevestigd wordt gehuurd. Binnen de onderneming staan 4 medewerkers op de loonlijst, totaal werken zij per week ca. 90 uur.
De onderneming is een speciaalzaak op het gebied van speelgoed in de meest ruime zin van het woord. Alle sterke merken worden verkocht, zoals Lego, Playmobiel, Mattel etc. Er is ruim voldoende voorraad van alle gangbare merken, er kan altijd nabesteld en nageleverd worden. De omzet was in 2006 circa ? 325.000,00 met een goed rendement. De eigenaar heeft de mogelijkheid om een nieuwe uitdaging aan te gaan en heeft daarop besloten de onderneming te verkopen.

Voor nadere informatie: Succesor Select B.V.,
T.a.v. Melle F. Veenstra
Tel: 0511 -542 910 of mobiel 06 - 22 99 28 04