laatst bijgewerkt op: 20-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


CARAVANCENTRUM IN NOORD-NEDERLAND

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
11043 31-05-2008 Detailhandel Non-Food - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Meer dan € 500.000 - - - - - - V.O.F.

Omschrijving

Caravancentrum in Noord-Nederland

De huidige eigenaar van het caravancentrum heeft in 1999 de onderneming gekocht vanuit een MBO positie. In de loop der jaren heeft hij, samen met zijn partner en personeel de onderneming uitgebouwd tot een topbedrijf op haar gebied. De locatie ligt in het centrum van de drie Noordelijke provincies.
Voor met name de caravan handel geldt dat de klanten verspreid over heel Nederland zitten. Reden hiervoor is met name de gerenommeerde dealerschappen. De locatie beslaat ca. 4000 m2 waarvan ca. 2.800 m2 is bestraat en de overige meters zijn bebouwd met een zeer energiezuinige verkoophal en werkplaatsloods. Tevens beschikt men in de verkoopruimte over een kantoor, kantine en toiletruimte. De onderneming heeft de juridische status van vennootschap onder firma. Binnen de onderneming staan 4 medewerkers op de loonlijst, totaal werken zij per week ca. 120 uur.
De onderneming is een speciaalzaak op het gebied van caravans en recreatieve goederen in de meest ruime zin van het woord. Daarnaast vormt de service en technische ondersteuning een zeer sterk punt van de onderneming. De omzet was in 2007 circa � 2.000.000,00 met een goed rendement.
De economische groei is inmiddels goed op gang gekomen. Ook de recreatiebranche ziet haar omzet groeien. De eigenaar heeft de mogelijkheid om een nieuwe uitdaging aan te gaan en heeft daarop besloten de onderneming te verkopen.

Voor nadere informatie: Succesor Select B.V.,
Buitenpost
T.a.v. Melle F. Veenstra
Tel: 0511 -542 910 of mobiel 06 - 22 99 28 04