laatst bijgewerkt op: 22-03-2019

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


INSTALLATIEBEDRIJF

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
11027 28-04-2008 Bouw - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Noord-Holland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Meer dan € 500.000 - - - - - - B.V.

Omschrijving

Installatiebedrijf met een omzet van ongeveer � 775.000,- in 2007. Het bedrijf is gespecialiseerd in het aanleggen van elektrotechnische installaties in de woningbouw, de aanleg van installaties in bedrijfsgebouwen, alsmede het uitvoeren van renovaties en verbouwingen. Daarbij worden tevens installaties voor telecommunicatiesystemen en telefooncentrales, antennes, kabelnetwerken voor data- en telecommunicatiesystemen, inbraakbeveiliging etc. aangelegd.

Het bedrijf is gevestigd in Midden-Brabant en heeft een zeer goede reputatie in deze regio. Er zijn vijf elektromonteurs werkzaam binnen de onderneming.

Het bedrijf is de ideale mogelijkheid voor een ervaren installateur, die graag op eigen benen wenst te staan en daarbij op een �rijdende trein� wenst te springen. Er is sprake van een aandelentransactie. Met betrekking tot het onroerend goed bestaat de mogelijkheid om dit over te nemen, wat tevens de voorkeur geniet.