laatst bijgewerkt op: 20-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


TANDPROTHETISCHE KLINIEK

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
11023 21-04-2008 Dienstverlening - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Meer dan € 500.000 - - - - - - N.v.t.

Omschrijving

Tandprothetische Kliniek

De eigenaresse van deze bijzonder onderneming raakt op leeftijd, heeft geen opvolging en wil het bedrijf niet (meer) verder uitbreiden, wat eigenlijk wel zou moeten. Hierdoor is de (goede) keus gemaakt om het bedrijf over te dragen aan een nieuwe eigenaar.

Deze al zeer lang bestaande praktijk met 2 vestigingen, is gespecialiseerd in het vervaardigen en plaatsen van gebitsprothesen, in het bijzonder van implantaatprothesen van zeer hoge kwaliteit.
Aan de kliniek zijn een implantoloog, een kaakchirurg, een tandprotheticus, twee tandtechnici en een allround manager verbonden. Dit hechte team zorgt voor een superieure dienstverlening waarbij alleen de beste materialen en de nieuwste technieken worden gebruikt.

Sterk groeiende onderneming met duizenden patienten, zeer goed georganiseerd op alle vlakken.

Het onroerend goed wordt gehuurd op gunstige condities.

Financials:
Het bedrijfsresultaat ( EBIT ) ligt boven ? 400.000,-- per jaar.

De verkoopprijs van deze going concern onderneming bedraagt ? 1.200.000,-, gebaseerd op een activa transactie inclusief personeel, klantenbestand en inventaris & apparatuur.

De aankoop is bancair goed financierbaar met een eigen inbreng van ca. ? 200.000,-.

Voor wie:
Ondernemer die de groei-potentie verder vorm wil geven.
Dit kan b.v. een tandarts zijn, een tandprotheticus ( ook als strategische koper die wil groeien ), maar ook een ondernemer met affiniteit voor de gezondheidszorg wordt hier een unieke kans gegeven.