laatst bijgewerkt op: 17-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


UITZENDBUREAU VOOR TECHNISCH PERSONEEL

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
10995 21-03-2008 Bouw - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Meer dan € 500.000 - - - - - - B.V.

Omschrijving

De onderneming is gelegen in ��n van de drie Noordelijke provincies en is in 2001 opgericht als besloten vennootschap. De onderneming detacheert technisch personeel bij (grote) opdrachtgevers in de installatie- en elektrotechniek.
Het uitzendbureau voor technisch personeel heeft een platte organisatiestructuur met korte lijnen. Wekelijks bemiddelen zij voor ca. 70 � 80 technisch specialisten op het gebied van elektrotechniek en installatietechniek. Loodgieters,
cv monteurs, elektromonteurs. Met name de blauwe boorden (uitvoerend personeel).binnen de utiliteit, woningbouw en industrie.
Er zijn binnen de onderneming jonge acquisiteurs in dienst, die de markt op gaan om klanten te werven en personeel weg te zetten. Momenteel werken er 3 (2,5 fte) mensen, exclusief de ondernemer, in vaste dienst bij deze werkmaatschappij. Er zijn twee vestigingen, de grootste vestiging staat in het Noorden en een kleine vestiging, een soort dependance bevindt zich in Overijssel. De onderneming heeft in de afgelopen jaren een goede marge weten te realiseren. De winstgevendheid van het bedrijf is prima, de kosten worden goed in de hand gehouden.
De omzet is vanaf de start steeds stijgend geweest. Van 2005 naar 2006 is een erg grote omzetstijging gerealiseerd, van meer dan 40% plus. De onderneming voldoet aan de eisen van de Stichting normering arbeid, zij hebben een onafhankelijk betrouwbaarheids keurmerk in het leven geroepen. Deze werkwijze is door een onafhankelijke partij gecontroleerd, vandaar dat zij voldoet aan het SNA keurmerk en de NEN 4400 norm.
De onderneming is aangesloten bij de NBBU, de Nederlandse Bond voor Bemiddelings en Uitzendondernemingen. De brancheorganisatie voor het Midden- en Kleinbedrijf binnen de uitzendbranche.