laatst bijgewerkt op: 14-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


VOLLEDIG ONTWIKKELD CONCEPT VAN EEN THEMATISCH KINDERSPEELLAND MET LOCATIE

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
10991 13-03-2008 Horeca en Recreatie - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk - - - - - - B.V.

Omschrijving

Het kinderspeelland richt zich op diverse activiteiten (onder andere glijbanen, klimtoestellen, luchtkussens) voor kinderen in de leeftijdscategorie van 2 tot en met 12 jaar. Daarnaast omvat het concept ook de mogelijkheid om ouders actief hieraan deel te laten nemen. Binnen het concept is tevens een horecagelegenheid en een winkel opgenomen. Het thema is doorgevoerd in het gehele bedrijfsconcept.

De totale oppervlakte bedraagt 5.500 m2 waarbij een perceel een omvang heeft van 15.000m2. Naast een overdekt gedeelte van het speelland is ook een buitenspeelruimte van circa 1.200 m2 (met terras) aanwezig.

De vestigingslocatie heeft een verzorgingsgebied waarin ruim 100.000 kinderen (t/m 12 jaar) zijn vertegenwoordigd. Er bestaan diverse (warme) contacten met de gemeente en overige stakeholders. Vanzelfsprekend zullen deze contacten worden overgedragen.

De vestigingslocatie kent een centrale ligging en heeft een goede bereikbaarheid in de zuidelijke helft van Nederland. In de directe omgeving zijn diverse A-snelwegen gelegen.

De totale investeringsbegroting (inclusief onder andere inventaris horecagelegenheid, voorraden (non) food artikelen en promotiekosten) bedraagt in de huidige opzet ? 660.000.

Het betreft de overname van een voor het concept opgerichte Nederlandse b.v met daarin het volledig ontwikkelde concept (inclusief logo?s, huisstijl, presentaties en website) en de daarbij behorende contacten en vestigingslocatie.

Een onafhankelijk onderzoek naar de haalbaarheid, vestigingslocatie en bezoekersaantallen is reeds uitgevoerd. Het onderzoek is voor een serieuze gegadigde beschikbaar.

De huidige ondernemer wenst zich toe te blijven leggen op zijn huidige bedrijfsactiviteiten. Vanwege onvoldoende beschikbare tijd wordt gezocht naar een gegadigde om het bedrijfsconcept te gaan exploiteren.

Bij interesse zal na de ontvangst van een ondertekende geheimhoudingsovereenkomst meer informatie verstrekt worden over het concept en de overnamesom.