laatst bijgewerkt op: 17-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


BEDRIJF GERICHT OP BOOR- EN HEIPALEN

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
10979 25-02-2008 Bouw - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk - - - - - - N.v.t.

Omschrijving

Ter overname aangeboden Boor- heipalen
Het bedrijf houdt zich al 20 jaar bezig met boorpalen. De onderneming beschikt over meerdere soorten boorinstallaties die voor verschillende doeleinden geschikt zijn. Het is ook mogelijk om met deze machines voor te boren. Dit is mogelijk voor heipalen, stalen buispalen en houten palen. Dit wordt gedaan ter voorkoming van trillingen in naastgelegen gebouwen. Het werkterrein van de onderneming reikt vanuit Friesland tot Midden-Nederland. Op dit moment zijn er naast de ondernemer twee mensen werkzaam bij de onderneming en wordt er gebruikt gemaakt van ZZP?ers.
De onderneming heeft haar machines grotendeels zelf gebouwd. Doordat de machines minder zwaar en breed zijn in vergelijking met de gewone boor- en heistellingen, kunnen ze goed ingezet worden op de kleinere bouwwerken waar een normale heistelling niet kan komen.
Het bedrijf beschikt naast de speciale boor- en heistellingen over een mobiele mini-betoncentrale, welke zelf is ontwikkeld en gebouwd.