laatst bijgewerkt op: 19-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


DETAILHANDEL IN KEUKENS EN SANITAIR

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
10976 20-02-2008 Detailhandel Non-Food - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Noord-Holland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Meer dan € 500.000 - - - - - - B.V.

Omschrijving

ACTIVITEIT:
De onderneming houdt zich bezig met het ontwerpen en vermarkten van keukens in het high-end segment, alsmede de verkoop van luxe badkamersanitair. Zij beschikt hiertoe over een eigen showroom met een oppervlakte van circa 1250m2. De verkopen van de showroom worden door derden ge�nstalleerd. De onderneming realiseert haar omzet bij particulieren.


HUISVESTING:
De onderneming is gevestigd in een representatief pand, dat volledig is ingericht om beide activiteiten uitstekend te kunnen vermarkten en een gunstige ligging kent. Het pand wordt gehuurd van de huidige eigenaar.


FINANCI�LE INFORMATIE:
De omzetindicatie voor de onderneming bedraagt circa � 1.000.000 voor de badkamers en � 1.100.000 voor de keukens.


MEDEWERKERS:
Bij de onderneming zijn in totaal circa 5 FTE werkzaam, waarvan circa 2,5 FTE werkzaam is bij het keukengedeelte en circa 2,5 FTE bij het badkamergedeelte.


REGIO:
De onderneming is gevestigd in West-Brabant en heeft een grote naamsbekendheid in haar regio. De onderneming is uniek in haar aanbod van producten in een gebied met een bereik van circa 50.000 particulieren.


TRANSACTIE:
De transactie kan in de vorm van een aandelentransactie of in de vorm van een activa/passiva transactie worden ge�ffectueerd. Gedeeltelijk overname met een volledige overname op termijn is tevens bespreekbaar, evenals de verkoop van alleen het keukengedeelte of alleen het badkamergedeelte. De onderneming is bij uitstek geschikt voor een bestaande detailhandel in keukens of badkamers die wil uitbreiden of een MBI kandidaat met sales ervaring.


INFORMATIE:
Voor informatie kunt u contact opnemen met:

Van Oers Corporate Finance B.V.

De heer drs. S.M.C. Voesten
E s.voesten@vanoers-cf.nl
T +31 76 5303 838
M +31 6 42 297 458