laatst bijgewerkt op: 19-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


DETACHERINGSKANTOOR CHAUFFEURSDIENSTEN

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
10872 29-10-2007 Transport - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Meer dan € 500.000 - - - - - - B.V.

Omschrijving

Namens een van onze opdrachtgevers bieden wij de aandelen van zijn besloten vennootschap aan. Het betreft hier een onderneming, een logistieke dienstverlener, die chauffeursdiensten levert voor o.a. internationaal ( food) tanktransport.

Het bedrijf is in 1998 gestart als transportbedrijf en in 2003 overgeschakeld op het detacheren van chauffeurs. Er worden meerdere diensten aangeboden.
De onderneming staat momenteel voor de keus om een forse groei in te zetten. De markt is hier klaar voor. Verkoper heeft echter nooit de behoefte gehad leiding te geven aan een grote organisatie. Momenteel heeft het bedrijf ca 25 personen gedetacheerd over meerdere soorten werkzaamheden.
De reden van verkoop is gelegen in het feit dat verkoper een nieuwe uitdaging heeft gevonden in een totaal andere branche.

Er zijn twee medewerkers in dienst;
- een bedrijfsleider ( full time)
- een stafmedewerkster ( 3 dg per week).

De onderneming is gevestigd in Zuid Nederland in een huurpand. De huur loopt door tot 1 september 2008 indien er gebruikt gemaakt wordt van de breakoptie die aanwezig is in het contract. De onderneming kan worden verplaatst naar ieder andere locatie.

Omzetprognose 2007 ; ? 950.000,-
Genormaliseerde winst voor belasting ; ? 130.000,-
Vraagprijs ; ? 450.000,-

Voor 2008 wordt een omzetgroei verwacht van ca 20% ( ? 1.25 milj.) door toename van het aantal klanten en het doorvoeren van een prijsstijging. Dit heeft direct een positieve invloed op de marge.