laatst bijgewerkt op: 16-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


LIFESTYLEWINKEL VOOR KINDEREN

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
10850 09-10-2007 Detailhandel Non-Food - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Meer dan € 500.000 - - - - - - V.O.F.

Omschrijving

Deze lifestylewinkel voor kinderen van 0 tot 10 jaar heeft een breed assortiment kinderkleding, zwangerschapskleding, meubelen, woonaccessoires, beddengoed, kinderwagens, Maxi Cosi?s, draagzakken, verzorgingsartikelen, cadeaus en speelgoed.
De mix van het assortiment, de vormgeving van het interieur en de locatie maken deze lifestylewinkel uniek. De consumenten komen uit heel Nederland, mede dankzij de aandacht die dit bedrijf regelmatig krijgt in lifestylebladen en via de website. De klanten worden regelmatig gemaild, er is een produktfolder en er wordt geadverteerd in diverse shoppinggidsen. Belangrijkste marketing voor deze winkel is de free publicity in binnen- en buitenlandse bladen. Stylistes van populaire woonbladen bezoeken deze winkel regelmatig.

Deze lifestylewinkel voor kinderen kan gekenmerkt worden als een toonaangevende speciaalzaak waar de consument die op zoek is naar vernieuwing, breed assortiment, service, persoonlijke aandacht en kwaliteit graag zijn aankopen doet. De prijs is hierbij een motief dat in mindere mate meespeelt.

Kleding : Imps en Elfs, Bellerose, Kids Case, Bengh, Boriz, Kidz Art, DT,
Generation, King Louie, Claessens, Petit Bateau, Eager Beaver, Crocs
Kid Kid en Bergstein
Meubels : Piet Hein Eek, Warber, Leander, Stokke, Mathy Bols, Bopita, A3 en
Opsetims
Accessoires : Taj Wood, Anne Claire Petit, Cotton Baby, Taftan, Colorique, Green
Gate, Rice en Room Seven
Kinderwagens : Stokke, Bugaboo, One Tree Hill, Easy Walker