laatst bijgewerkt op: 20-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


AUTOSERVICE CENTER IN FRIESLAND

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
10785 01-09-2007 Bouw - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Gelderland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 50.000 - € 100.000 - - - - - - N.v.t.

Omschrijving

Op het industrieterrein van Surhuisterveen (FRL) is een deel van een groot complex te huur. Deze locatie is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een autoservice center maar ook een inbouwstation of werkplaats voor een auto verhuurbedrijf is mogelijk. Er zijn meerder opties waarmee deze ruimte is in te vullen.
Naast de inpandige loods wordt ook het buitenterrein, groot ca. 3.500 m2 verhuurd. Het terrein is geasfalteerd en wordt afgesloten met een afsluitbare schuifpoort.
Het te verhuren gedeelte is groot 250 m2. De indeling is als volgt: een werkplaats van ca. 160 m2, een kantoor van ca. 15 m2 en een magazijn van ca. 65 m2. . Er is een gezamenlijk gebruik van de sociale voorzieningen, zoals keuken en toiletgroep.
Er zijn drie overheaddeuren van ca. 4.15 meter breed. Verder een separate ingang zodat alle overige activiteiten ook ongehinderd doorgang kunnen vinden.
In de te huren ruimten zijn nu reeds aanwezig:

?