laatst bijgewerkt op: 19-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


TRANSPORTBEDRIJF MET TOEGEVOEGDE WAARDE

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
10743 31-07-2007 Transport - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 50.000 - € 100.000 - - - - - - B.V.

Omschrijving

Transport- & Opslagbedrijf
Al ruim 70 jaar bestaand transportbedrijf ter overname aangeboden.

Het bedrijf heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld in \"speciaal\" transporten. Hiervoor zijn diverse vrachtwagens voorzien van een laadkraan. Vele vaste klanten komen uit de bouwsector.
Strategisch gevestigd in centraal Nederland, op een groot terrein met ook 1.500 m2 overdekte hallen, wordt naast het verzorgen van transporten, ook voorraadbeheer en op- en overslag uitgevoerd voor diverse vaste klanten.
Het onroerend goed wordt thans gehuurd van de eigenaar, maar is eventueel ook te koop, inclusief een schitterend woonhuis.

Alle transport middelen zijn eigendom en verkeren in zeer goede staat. Totaal zijn er 7 vaste FTE\'s, waaronder de eigenaar, 5 chauffeurs en een administratief medewerker. Ook worden er regelmatig ZZP-ers ingehuurd.

Het bedrijf is financieel gezond, maakt een omzet van ca. ? 800.000,-- met een winst ( EBIT ) van ca. ? 130.000,- per jaar.

De koop omvat de werkmij. waarin personeel en materieel met een boekwaarde van
ca. ? 400.000,--, klantenbestand met bijbehorende prijsafspraken, naam en reputatie en een uitgebreide overdrachtsperiode.
Het onroerend goed is eventueel ook te koop.

De vraagprijs voor het bedrijf ( aandeel-transactie ) bedraagt ? 900.000,-- ( excl. onroerend goed ), waarbij de koper over minimaal ? 250.000,- eigen middelen moet beschikken om een vlotte financiering te verkrijgen.

DIT BEDRIJF IS INTERESSANT VOOR ZOWEL EEN STARTENDE ONDERNEMER, ALS VOOR EEN BESTAAND TRANSPORTBEDRIJF DAT SPECIALISTISCHE SERVICE WIL TOEVOEGEN.