laatst bijgewerkt op: 15-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


EETCAFϿ IN ETTEN-LEUR

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
10694 11-06-2007 Horeca en Recreatie - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Noord-Holland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 50.000 - € 100.000 - - - - - - N.v.t.

Omschrijving

In het nieuwe hart van Etten Leur, tegenover het stadskantoor, ligt dit mooie ruime bedrijf met groot terras. Het is een bedrijf uit een formule die inmiddels uiterst succesvol in Dronten, Zwolle, Hengelo, Heerde, Nijmegen en Deventer worden ge�xploiteerd. Centraal staat eerlijke gezelligheid: een goede kaart, prima dranken, redelijke prijzen op mooie plekken in middelgrote steden. De formule is in de afgelopen jaren goed uitgewerkt: de uitstraling, het assortiment, het prijsbeleid, de aard van de promotie, de personeelsinzet en het inkoopbeleid hebben nu een niveau bereikt waar ook derden van kunnen profiteren.
Het bedrijf is het beste te omschrijven als dinercaf� en een plaatje om te zien met een perfect ingerichte keuken. Voor de juiste exploitant liggen er ruime financieringsmogelijkheden. Zelfs deelname in de franchiseorganisatie behoort tot de mogelijkheden.