laatst bijgewerkt op: 16-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


BESTAANDE WINKEL IN GAMES MET CA. 5200 KLANTEN

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
10654 01-06-2007 Detailhandel Non-Food - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Zeeland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 50.000 - € 100.000 - - - - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Concept gamestore in het midden van het land: in- en verkoop van games, consoles en accessoires: Xbox, Playstation, Nintendo, PC en complementaire producten

Transactievorm: Activa transactie.

Locatie: Midden van het land. Reeds 10 jaar gevestigd in een grote stad. Betreft een huurlocatie langs een goed bereikbare aanrijdroute voor de stad. De winkel biedt goede demo mogelijkheden om nieuwe spellen te testen.

Markt: Zowel gamers als gelegenheidsspelers vormen de doelgroep. De game-industrie is in volwassenwordingfase en de gebruikersgroepen hebben een autonome groei.

Producten: Xbox, Playstation, Nintendo en PC en inruil systemen en spellen worden aangeboden. Tevens worden T-shirts, hintboeken en andere complementaire producten verkocht.

Omzetindicatie: Jaaromzet omstreeks ? 560.000,- incl. BTW. Jaarlijks wordt een groei van 10-15% gerealiseerd. Er wordt een hoge brutomarge gerealiseerd in vergelijking met de norm voor deze markt.

Personeel: Twee werknemers. De eigenaar is niet in de winkel werkzaam.

Bijzonderheden: De huidige eigenaar heeft het concept/formule ontwikkeld inclusief loyalty systeem met klanten pasjes (5.200 klanten), jaarmagazine en email marketing. Deze gamestore is vooral interessant voor retail organisaties die dit concept landelijk willen uitrollen. Met de introductie van nieuwe generaties game consoles blijft de omzet toenemen en worden nieuwe doelgroepen bediend in d