laatst bijgewerkt op: 15-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


INSTALLATIEBEDRIJF T.B.V ENERGIEVOORZIENING

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
10645 25-05-2007 Bouw - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Overijssel - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 50.000 - € 100.000 - - - - - - N.v.t.

Omschrijving

Te koop wordt aangeboden een kleinschalig installatie- en onderhoudsbedrijf van met name warmtekrachtkoppelingen voor een zeer specifiek marktsegment. De onderneming haalt een groot deel van haar omzet uit onderhoudscontracten.

Binnen dit marktsegment concurreert men vrijwel uitsluitend met grote ondernemingen. Door haar hoogwaardige dienstverlening en concurrerende prijzen binnen een prijsbewuste markt, heeft de onderneming een uitstekende reputatie.

De onderneming is beperkt winstgevend (omzet circa � 900.000), maar heeft tot op heden nauwelijks aan actieve acquisitie van nieuwe klanten gedaan. De huidige ondernemer is bereid voor langere tijd in vast dienstverband bij de onderneming betrokken te blijven.

Met name geschikt voor installatiebedrijven die hun dienstenportefeuille willen verbreden. Overige strategische partijen worden echter zeker niet uitgesloten. Regio Noord-Holland.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met drs. Oscar van Leeuwen van De Overname Adviseur Hoogeveen & Partners, tel. 020 - 696 19 31.