laatst bijgewerkt op: 17-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


STARTENDE ONDERNEMING ALS SUSHI RESTAURANT

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
10599 08-05-2007 Detailhandel Food - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 50.000 - € 100.000 - - - - - - B.V.

Omschrijving

Wel overwogen start-up mede op basis van marktonderzoek en ervaring met catering. De start-up wordt gevestigd in het Randstadgebied in een middelgrote plaats waar deze vorm van horeca nog geen gemeengoed is. Businessplan is vrij compleet en onderbouwd met cijfermateriaal zoals openingsbalans, begroting, prognose en verder goed gedocumenteerd.
De initiatiefnemers willen zelf de exploitatie verzorgen maar kunnen de financiering in zijn geheel niet rond krijgen. Om de start-up zoveel mogelijk kans van slagen te geven willen de initiatiefnemers dit combineren met catering waarna zij al diepgaand marktonderzoek hebben gedaan en de interesse hiervoor is bevestigd (o.a. gezondheids behoeften). De initiatiefnemers hebben al ervaring in de horeca.


INITIATIEFNEMERS:
Bieden een investeerder een aandeel van 49% van de aandelen tegen een investering van Euro 92.500,-Zij brengen zelf een bedrag van Euro 25.000,-- in, verzorgen de exploitatie en staan open voor een investeerder met ervaring op dit gebied als toegevoegde waarde. Volgens de huidige plannen zal al in het eerste exploitatiejaar een positief resultaat gerealiseerd kunnen worden.