laatst bijgewerkt op: 14-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


MEUBELZAAK AANGEBODEN

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
10591 03-05-2007 Detailhandel Non-Food - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 50.000 - € 100.000 - - - - - - N.v.t.

Omschrijving

Ter overname wordt aangeboden een bijzondere meubelzaak met o.a. huis- en tuinmeubelen en veel aanverwante producten. Het bedrijf is gevestigd in een pand van 2.000 m2 met uiteenlopende afdelingen en een zeer divers assortiment van verschillende leveranciers. De omzettendens is de laatste jaren aflopend en een reorganisatie is derhalve noodzakelijk. De onderneming biedt echter mogelijkheden voor een startende of ervaren ondernemer die de kansen die er liggen weet te benutten.
De onderneming is gevestigd in Overijssel, in Salland, nabij de Duitse grens. Aangeboden worden de voorraad en de inventaris. De huur van het pand is ook onderdeel van de overname of is eventueel te koop. Reden voor verkoop is gezondheid van de eigenaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met De Overname Adviseur Hoogeveen & Partners, met drs. Oscar van Leeuwen, tel. 020-696 19 31.