laatst bijgewerkt op: 18-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


AMBACHTELIJKE SLAGERIJ IN FRIESLAND

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
10543 24-03-2007 Detailhandel Food - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Gelderland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 50.000 - € 100.000 - - - - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Ter overname wordt een schitterende ambachtelijke slagerij aangeboden
De onderneming is gevestigd in een (grote) plaats, centraal in Friesland.
Er komen veel klanten uit het directe marktgebied maar ook uit de regio komen de klanten om de specifieke vleesproducten.
In de onderneming zijn naast de eigenaar, nog een achttal medewerkers werkzaam, veelal op parttime contractbasis. Zij verkopen een zeer breed assortiment vlees- en vleeswaren en bijkomende producten. Het pand wordt gehuurd van een belegger.
De juridische structuur van de onderneming is een eenmanszaak.
De winkel is zeer modern ingericht met een geheel nieuwe inventaris. Er zijn brede verkoop toonmeubels met daarachter een verwerkingsruimte. Door de onderneming wordt voldaan aan alle milieu en HACCP eisen. De onderneming is gevestigd in het centrum van Friesland in een zeer levendige, actieve plaats met een regiofunctie.
De bereikbaarheid is uitstekend. Er is ruim voldoende, gratis parkeergelegenheid rondom het pand. Doordat binnen het bedrijf of in de naaste familie geen geschikte opvolging aanwezig is, heeft de eigenaar besloten over te gaan tot verkoop van de onderneming.