laatst bijgewerkt op: 19-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


INSTALLATIEBEDRIJF AANGEBODEN

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
10410 04-10-2006 Bouw - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 50.000 - € 100.000 - - - - - - B.V.

Omschrijving

Wegens het naderen van de pensioengerechtigde leeftijd en het ontbreken van
interne bedrijfsopvolging wordt dit goedlopende installatiebedrijf te koop aangeboden. De onderneming houdt zich bezig met luchtbehandelingen, de aanleg en het onderhoud van: centrale verwarmingsinstallaties, gas- of oliegestookte en luchtverwarmings-, koudwater-, warmwater- en drukverhoginginstallaties, vloerverwarmingen, koelings- en airconditioningsinstallaties, elektrotechnische installaties.

Het bedrijf is in het bezit van de volgende certificaten: VCA, KOMO Install en SCIOS. Verder is de organisatie aangesloten bij de branchevereniging UNETO VNI. Het kantoor is gevestigd in de regio Amsterdam en is actief in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. De omzet bedroeg in 2005 genormaliseerd ? 3,3 miljoen. Het genormaliseerde resultaat (voor belasting) bedroeg in 2005 ? 440.000. Het aantal medewerkers is ongeveer 21. De vraagprijs voor de aandelen bedraagt ? 1.800.000.

Voor ge