laatst bijgewerkt op: 21-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


FEESTCAFϿ IN HET UITGAANSGEBIED VAN VALKENSWAARD

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
10313 13-04-2006 Horeca en Recreatie - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Noord-Brabant - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 50.000 - € 100.000 - - - - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Feestcafe Valkenswaard; in het centrum van Valkenwsaard nabij de Markt, het uitgaansgebied van Valkenswaard bieden wij u een feestcafe ter overname aan.

Een echt feestcafe type apres ski hut welke al bijna twintig jaar bestaat onder exploitatie van dezelfde eigenaar.

Een mooie compacte zaak met plaats voor circa 220 klanten. Twee grote drankenbuffetten, een dansvloer met volop verlichting, diverse flatscreens met o.a. live beelden en interactieve acties met klanten, een entree ( pas systyeem ), gescheiden keurige toiletten en een kelderbiertank installatie.

De huur van het pand ( eigendom brouwerij ) is � 24.500,- per jaar. De exploitatie richt zich op de donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag met als hoogte punt de vrijdag en zaterdagavond/nacht.

Goede omzetten, lage lasten en geen verplichtige personele overname. De vraagprijs voor deze goed renderende onderneming is � 150.000.-.

Een onderneming welke zijn bestaansrecht de afgelopen twintig jaar heeft bewezen, en waarvan de omzet de laatste jaren weer in de lift zit! Bij interesse vernemen wij graag van u.