laatst bijgewerkt op: 19-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


BOUWBEDRIJF IN WEST-FRIESLAND

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
10289 18-03-2006 Bouw - - -
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland - - - - - - - - -
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 50.000 - € 100.000 - - - - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Bouwbedrijf in West - Friesland

Het bouwbedrijf annex aannemingsbedrijf bestaat sedert ca. 1948. De huidige eigenaar heeft de activiteiten in 1989 overgenomen. Het bedrijf stond en staat voor kwaliteit en haalt op basis van deze naam en faam al jarenlang de opdrachten binnen. De projecten worden voornamelijk verricht in de eigen Friese gemeente. De onderneming is specialist geworden op het gebied van renovatie van monumentale (winkel)panden.
Het onroerend goed behoort niet bij de verkoop, dit kan gehuurd worden door de koper.
In de loods is een werkplaats, kantoor en sociale ruimten. De locatie is pas vernieuwd en volledig gerenoveerd. De onderneming is actief als ��nmanszaak..
De eigenaar is in zijn functie van directielid verantwoordelijk voor de algehele leiding van de onderneming. Er zijn 5 bouwvakkers en twee handlangers die zelfstandig klussen kunnen uitvoeren. Voor de administratie is een dame parttime in dienst voor ca. 24 uren. Verder is er een calculator/werkvoorbereider. Het bedrijf valt binnen de bouw CAO.
De activiteiten van het bedrijf bestaan uit het in opdracht uitvoeren van burgerlijke- en utiliteitsbouw met betrekking tot nieuwbouw en herstel/verbouw van woningen en bedrijfsgebouwen.
De omzet van de onderneming in 2005 ligt rond de � 700.000,-.De kracht van de onderneming is leveren van kwaliteit en door mond-tot-mond reclame komen veel opdrachten, waardoor de onderneming erg veel werk heeft momenteel.
Vanuit zijn verantwoordelijkheid als eigenaar wil hij een stapje terug doen. Zijn gezondheid dwingt hem hiertoe daarnaast wil hij toch graag b.v. twee dagen werkzaam blijven in de onderneming. Bij voorkeur wil hij dan met acquisitie bezig zijn.